Bachovy esence – Beran

Beran (21.3. – 20.4.)

Pokud čtete právě tuto stránku, nejspíš právě Vás popisuje znamení BERANA 🙂

Je to tzv. ohnivé znamení. Oheň je označován jako posel intuice, akce a spontánnosti.

Základním charakterem, se kterým beran přichází na svět, je akce. Berani bývají netrpěliví, pohánění neutuchajícím vnitřním neklidem. Jsou odvážní, popsatelní jako Já, člověk akční, jsoucí sebou samým.
Nejvíce využijí netýkavku žláznatou (18 – Impatiens), která jim dodává vnitřní klid, trpělivost a sebekázeň. Pokud ovšem dojde k přetížení mysli berana, upadá do stavu celkové únavy s pocitem, že bojuje, i když stejně dávno prohrál a ostatními lidmi, kteří toho v jeho očích málo dokáží, pohrdá. Tento stav harmonizuje dub letní (22 – Oak).

V našich kombinacích – sadách najdete i osobní esenci spolu se sveřepem větevnatým (36Wild oat) a vlašským ořechem (33 – Walnut).  
Modřín nejen zdravým způsobem posiluje sebedůvěru u těch, kteří tak úplně nevěří ve vlastní schopnosti, je i pro ty, kteří se necítí ve své kůži, pokud se vydávají někam, kde to neznají, obávají se, že zadané úkoly nezvládnou, či ze strachu reagují přehnaně na jakoukoliv kritiku. Usnadňuje komunikaci. Velmi často přináší psychickou úlevu. Je to také první esence, která se používá v případě ztráty libida – především u mužů. Z pohledu vztahů nám usnadňuje komunikaci s okolím a dodává potřebnou vyrovnanost, můžeme ho využít i jako „něco na náš vztah“ nejen sobě, ale i partnerovi, totiž můžeme zkombinovat „krizovku“ s modřínem opadavým (19 Larch) a topolem osikou (2 – Aspen).

Samozřejmě můžete využít i velmi praktické kombinace 3 esencí právě pro berana.

Další ohnivá znamení najdete v našem článku pro Revue 50 plus a o všech znameních vyšel stručný článek v Regeneraci.

 

… a možná Vás bude zajímat, že Dr. Krämer doporučuje k posílení účinku netýkavky žláznaté sodalit, který můžete jak nosit při sobě, tak vždy večer vložit do sklenice s vodou a druhý den vodu pomalu upíjet.

 

Vyberte si pro Vás vhodné esence a zadejte při Vašem nákupu jako kupón „HOROSKOP“, využijte tak 10% slevy  na celý nákup!

Chcete se vrátit zpět k přehledu všech článků? To můžete ZDE.