Bachovy esence – Blíženci

♊ Blíženci (21.5. – 21.6.)

Pokud čtete právě tuto stránku, nejspíš právě Vás popisuje znamení BLÍŽENCŮ 🙂

Je to tzv. vzdušné sluneční znamení. Vzduch přináší myšlení a racionalitu. Lidé narození v jeho vlivu přikládají myšlení velkou váhu. Nejenže především vše promýšlí, ale také racionálně zpracovávají a zhodnocují. Z toho ale často vyplývá jistá nejistota, se kterou se každé ze vzdušných znamení vypořádává „po svém“.

Blíženci bývají bystří, cílevědomí i inteligentní, přesto často nerozhodní, protože nevěří vlastnímu úsudku. A tak stále vyhledávají názory druhých. Na základě rady vyzkouší cokoliv, i když jejich vlastní názor by fungoval lépe. Milují rozmanitost, jsou hbití, často ale povrchní. Lze je stručně popsat jako Já, člověk myslící. Rožec (5 – Cerato) jim pomáhá vybudovat důvěru ve vlastní názor, podporuje schopnost se rozhodnout a dodává jistotu. Pokud prvotní nejistoty a bezradnost nezpracují, dokáže je jejich nejistota zahnat až do stavu, ve kterém zpochybňují snad úplně všechno včetně své životní cesty. V tento moment více než rožec pomůže sveřep větevnatý (36 – Wild Oat), který jim pak pomáhá se otevřít novým možnostem a vybrat si z nich. A neměl by zapomenout ani na vlašský ořech (33 – Walnut), ketrÿ mu napomůže ke kroku dopředu. Právě ty najdete v praktické kombinaci 3 esencí právě pro blížence.

Další vzdušná znamení najdete v našem článku pro Revue 50 plus a o všech znameních vyšel stručný článek v Regeneraci.

 

… a možná Vás bude zajímat, že Dr. Krämer doporučuje k posílení účinku rožce záhněda, který můžete jak nosit při sobě, tak vždy večer vložit do sklenice s vodou a druhý den vodu pomalu upíjet.

 

Vyberte si pro Vás vhodné esence a zadejte při Vašem nákupu jako kupón „HOROSKOP“, využijte tak 10% slevy  na celý nákup!

Chcete se vrátit zpět k přehledu všech článků? To můžete ZDE.