Bachovy esence – Ryby

♓ Ryby (21.2. – 20.3.)

Pokud čtete právě tuto stránku, nejspíš právě Vás popisuje znamení RYB 🙂

Je to tzv. vodní sluneční znamení. Voda zdůrazňuje hodnoty osobních vztahů, jsou to znamení velmi citlivá. Lidé narození v těchto znameních mohou být náladoví či uzavření, ale také jsou často duchovně založení.

Ryby trpívají neurčitými strachy, bývají náchylní k nemocem duše. Mívají nedostatek sebedůvěry. Dokáží se velmi dobře vcítit do druhých, jsou nesobečtí a milující. Konají dobro pro dobro všech. Jejich cností je dobročinnost a soucit s ostatními. Jsou velmi citlivé. Stručně je lze popsat jako Já, člověk věřící a přející. Jejich Bachovkou je devaterník penízkovitý (26 – Rock Rose), který jim dodá sílu strachy překonat. Své napětí však často skrývají za veselí, a tak si nikdo ani nemusí všimnout, že jejich myšlenky jim způsobují strach až na zbláznění. V tomto stavu je dobré nahradit devaterník slívou třešňovou (6 – Cherry Plum), která právě s těmito „šílenými“ strachy pracuje.

Samozřejmě můžete využít i velmi praktické kombinace 3 esencí pro ryby.

O všech znameních vyšel stručný článek v Regeneraci.

 

… a možná Vás bude zajímat, že Dr. Krämer doporučuje k posílení účinku devaterníku penízkovitého uvarovit, který můžete jak nosit při sobě, tak vždy večer vložit do sklenice s vodou a druhý den vodu pomalu upíjet.

 

Vyberte si pro Vás vhodné esence a zadejte při Vašem nákupu jako kupón „HOROSKOP“, využijte tak 10% slevy  na celý nákup!

Chcete se vrátit zpět k přehledu všech článků? To můžete ZDE.