Vitální houby – podpora pro tělo i mysl

S velikým nadšením a radostí vám představujeme další přírůstek u Energie rostlin: VITÁLNÍ HOUBY pro fyzickou i duševní rovnováhu.

Určitě už víte, že jsme „Bachovkářky“ jak se říká „každým coulem“ a Bachova květová terapie nás nepřestává fascinovat. Během našich terapií a sezení jsme ale začaly zjišťovat, že nás navštěvuje stále více lidí, kterým se již somatizují emocionální stavy na fyzických tělech. Lidé chodí na terapie „rozbití“ jak po emocionální stránce (kterou nádherně HARMONIZUJÍ Bachovy esence), tak, více než dříve, i po stránce FYZICKÉ.

Všichni známe rčení EMOCE = NEMOCE. V mnoha případech se přesvědčujeme o pravdivosti této rovnice, a tedy pokud harmonizujeme emoce, tak i nemoc dokáže pomalu odejít. V mnoha případech jsou však již fyzické obtíže tak velké, že je dobré podpořit „uzdravení“ a pomoci fyzičnu k nabrání síly a a usnadnění hojících procesů.

Hledaly jsme, zkoumaly jsme, až jsme došly až do světa VITÁLNÍCH HUB.
Jsou pro nás dalším fascinujícím světem holistické péče o naše DOBRO.  Záměrně píšeme DOBRO, protože k němu v našem žití směřujeme (k dobru na emocionální, ale i na tělesné úrovni). 💚

A protože vše souvisí se vším – VITÁLNÍ HOUBY se staly našimi společníky (spolu s Bachovou terapií a Schüsslerovými solemi) na společné cestě nás a zejména našich klientů k uzdravování a LEHKOSTI BYTÍ.

Je pro nás až zázračné pozorovat pokroky, které jsou naše emoce a těla schopna udělat za pomoci zcela přírodních nenávykových metod, do kterých VITÁLNÍ HOUBY rozhodně patří. 💚

Chcete pečovat o svá těla a své DOBRO? Chcete při tom užít zcela nenávykových a přírodních metod, v případě hub tisíciletími ověřených?

Kontaktujte nás v naší PORADNĚ (jak při osobní návštěvě, tak online). Rády vám doporučíme, namícháme, poradíme, nakombinujeme, jak nejlépe umíme, aby bylo Vaše prožívání se (jak na emocionální, tak na fyzické úrovni) v lehkosti a radosti. 💚

Vítejte ve světě VITÁLNÍCH HUB!

Těšíme se na Vás 💚 Lucie a Milča

 

Jukněte, co si u nás již teď hned můžete koupit 💚

Reishi
Coriolus
Cordyceps
Maitake
Hericium
MycoStress
MycoSomat
MycoBalance
MycoMeno
MycoCholest

pavšehoj

a mnohé další 🙂 🙂 🙂


PORADNA Energie rostlin je Vám k dispozici: osobně v Mukařově nebo z pohodlí domova online.

Už máte sjednaný svůj termín?

SNADNO 💚 POHODLNĚ 💚 s EMPATIÍ 💚 ve vzájemné DŮVĚŘE

 

Ps: Není „jediná CESTA“, jen JE.