Bachovy esence – Býk

♉ Býk (21.4. – 20.5.)

Pokud čtete právě tuto stránku, nejspíš právě Vás popisuje znamení BÝKA 🙂

Je to sluneční znamení země. Zemitá znamení jsou realistická, konzervativní a spolehlivá.

Býci bývají věčnými sklíčenými pesimisty. Mívají strach z nezdaru, pochybují. Přesto jsou praktičtí, oceňují materiální statky, jsou vytrvalými a pomalými staviteli. Jsou spolehliví, umí být ale také pořádně tvrdohlaví. Stručně je lze popsat jako Já, člověk urputný a vlastnící. Potenciál jejich charakteru rozvíjí hořec nahořklý (12 – Gentian). Pokud se jim s těmito pocity nedaří průběžně vyrovnávat, mohou se dostávat až do stavu rezignace a celkové apatie, cítí vnitřní prázdnotu a odloučení. A netuší přitom proč, neboť vše se zdá být v pořádku. Tento stav harmonizuje planá růže (37 – Wild Rose).

Samozřejmě můžete využít i velmi praktické kombinace 3 esencí právě pro býka.

Další zemitá znamení najdete napodzim, v námi připravovaném článku pro zářiové číslo Revue 50 plus. O všech znameních již v loňském roce vyšel stručný článek v Regeneraci.

 

… a možná Vás bude zajímat, že Dr. Krämer doporučuje k posílení účinku hořce nahořklého rudý jaspis, který můžete jak nosit při sobě, tak vždy večer vložit do sklenice s vodou a druhý den vodu pomalu upíjet.

 

Vyberte si pro Vás vhodné esence a zadejte při Vašem nákupu jako kupón „HOROSKOP“, využijte tak 10% slevy  na celý nákup!

Chcete se vrátit zpět k přehledu všech článků? To můžete ZDE.