Proč se zajímat o POKRAČOVATELE Dr. Bacha?

Změnilo se něco za 100 let? Jak jsme se MY LIDÉ změnili?

Dr. Edward Bach nám dal ve svém životě k dispozici opravdu „to nejcennější“, dar z čisté přírody, spojení s přírodou a její hojivou sílou, jako první pochopil a snažil se šířit PODSTATU lidského ZDRAVÍ a SPOKOJENOSTI.

Hledal pomoc v matce přírodě, když chtěl harmonizovat svou vlastní netrpělivost (a objevil harmonizující vibrace – sílu bílých květů netýkavky žláznaté). Po několika letech postupně sestavil celou škálu 37 esencí z květů planých rostlin a jedné z pramenité vody, které odpovídaly emocionálním prožitkům člověka v jeho době.????

Jak se ale vyvinul svět za následujících 100 let? Jaký je? Jací jsou lidé, kteří se stále více o Bachovu květovou terapii zajímají?

OBRAŤME POZORNOST k sobě a k ČASU. Spěcháme… Myslíte, že dnešní spěch vychází ze stejných podmínek, jak ten před 100 lety? Každým okamžikem nás popohání zrychlená interakce s okolím, virtuální svět a nový druh „spojení“, množství informací, které nás dospělé, ale i naše děti zahlcují.

Žijeme ve STRESU, TLAKU, pod taktovkou VÝKONU i selhávání. Zapomněli jsme, jak CHRÁNIT SVOU ENERGII A ŽIVOTNÍ SÍLU, že je to třeba, NETUŠÍME, zda směřujme správným a smysluplným směrem, co nás naplňuje.

Naše myšlení se dále rozvíjelo, stále se rozvíjí, náš přístup k emocím nebo tělu se mění… Myslíte, že se VĚDOMÍ člověka vůbec nikam neposunulo? Že jeho potřeby nejsou jiné? (doporučuji se začíst do knih doposud žijícího Dr. Davida R. Hawkinse o podstatě vědomí a jeho vývoji)

Sytíme SVÉ TĚLO bez pozornosti a často nevhodně… ale JINAK, než tomu bylo dřív. Objevují se jiné choroby (a s nimi i jinak prožívané emoce).


ZKRÁTKA pojímáme ŽIVOT JINAK.
A POSUNY v myšlení, v prožitcích VĚDOMÍ se promítají i do prožívání LIDSKÉ ZKUŠENOSTI, a tak nás napadá, že by se MĚLY promítnout i do práce s Bachovými esencemi.


Proto při práci v PORADNĚ i v rámci našich SEMINÁŘŮ ctíme (s velkou pokorou) učení Dr. Bacha, ale také sledujeme nové směry úvah, pokusů, výzkumů i teorií, které dále UČENÍ Dr. Bacha ROZVÍJEJÍ, reagují na nové poznatky o VĚDOMÍ i EMOCÍCH tvořených a prožívaných člověkem.

Tyto nové postupy pak samozřejmě ovlivňují i naší práci, náš přístup k Bachovkám  – žijeme a také pracujeme v duchu našich současných emocí, které prožíváme, a které vnímáme jako jiné než před 100 lety. 

NAŠÍM PŘÁNÍM (a každodenním chlebem) je nejen rozpoznávat emoce a umět s nimi pracovat v souvislostech, ale také chápat / UCHOPIT jejich PODSTATU a díky tomu NAPOMÁHAT na cestě lidské zkušenosti K RADOSTI, ROVNOVÁZE a LEHKOSTI BYTÍ.

???? Bachovy esence dokáží ULEVIT (v akutní NOUZI např. použitím Originální krizové esence Dr. Bacha)
???? Bachovy esence dokáží POSTUPNĚ harmonizovat PROŽITKY, které se nám již „vryly“ pod kůži
???? Bachovy esence mohou být ale i PRŮVODCI K VĚDOMÉMU ŽIVOTU v souladu s naší životní cestou, zkrátka dokáží nám kráčet bok po boku, krůček po krůčku až k lehkosti podstaty bytí

Směsi pro akutní i chronické stavy Vás mícháme s velkou pokorou a vírou ve zmírnění LIDSKÉHO UTRPENÍ, pro ÚLEVU v každodenních okamžicích, ale i jako podporu ke zpracování a přijetí naší minulosti, jako podporu k vědomému vykročení do přítomnosti. S LEHKOSTÍ, RADOSTÍ, V SOULADU a s ENERGIÍ.

Bachovy květové esence od Energie rostlin pohladí na DUŠI, pomohou ji léčit, pomohou ji více poznat a propojit se s ní. Už jste je vyzkoušeli?

Pokud potřebujete úlevu nebo podporu ve svých prožitcích, dopřejte si je. Dopřejte si Bachovy esence. Naše PORADNA je tu pro Vás: OSOBNĚ i ONLINE.

Zbavte se STRACHŮ, TLAKŮ, SMUTKŮ, ÚNAVY a STRESU. OBJEVTE sebe sama, svou duši, Vědomí, úlevu a zklidnění. (Dr. Bach: „Pokud jsou duše a osobnost dobře sladěny, žijeme v radosti, vnitřním míru, štěstí a zdraví.“)

Zveme Vás na společnou cestu s Bachovými esencemi v lehkosti a bez utrpení. ????

Lucie a Milča

 

Ps: Pro každodenní okamžiky určitě přibalte KRIZOVKU (kapičky, sprej nebo praktické pastilky).

PPS: Není nic „jediné SPRÁVNÉ“, vše jen JE.