Keltský Samhain 31.10.-1.11. v roce 2022

Víte, proč již staří Keltové oslavovali SAMHAIN?

 Co pro ně tento svátek znamenal, co přinaší do našich životů teď?

Pro Kelty oslava začátku nového roku a také památka mrtvých, pro nás čas proměny, čas přechodu temnoty a tajemna. čas na zastavení se, vnímání prostoru pro skryté změny v nás samotných, čas pro naše emoce, čas vhledu.

💚 něco staré v nás končí a otevírá se prostor pro nové (a protože jste na stránkách Bachových esencí Energie rostlin, už asi rovou myslíte na Star of Bethlehem nebo Walnut? 🙂 ).

💚 S plameny ohně nebo u svíčky pusťme vše, co nám neslouží, otevřeme se svým emocím a nechme odejít ty, které nás zatěžují a zraňují.

💚 Zapalme svíčku za naše PŘEDKY, uctěme jejich památku a poděkujme za celý náš ROD, poučme se z jejich příběhů. 

Možná si vyberete jako vonný doprovod některou z očistných vůní: v našem obchůdku najdete jak BÍLOU ŠALVĚJ (svazek nebo jehlánky), tak SVATÉ DŘEVO (Palo santo). Vše z ekologické produkce, ručně zpracovávané bez negaticního dopadu na naše prostředí.

💚 Uctěme keltský starodávný svátek, vědomě ho přožijme.


Pokud v tomto období své emoce pociťujete více než kdy jindy, zkuste si ulevit Bachovými esencemi a kráčejte s nimi v LEHKOSTI BYTÍ.💚

💚 Hledáte-li úlevu ve Vašem každodenním životě a Vaším přáním je žít život ve větším klidu a spokojeněji, spojte svou cestu s Bachovými esencemi a naší PORADNOU (osobně nebo online).


 

Při práci v PORADNĚ i v rámci našich SEMINÁŘŮ ctíme (s velkou pokorou) učení Dr. Bacha, ale také sledujeme nové směry úvah, pokusů, výzkumů i teorií, které dále UČENÍ Dr. Bacha ROZVÍJEJÍ: Reagují totiž na nové poznatky o VĚDOMÍ i EMOCÍCH tvořených a prožívaných člověkem. Tyto nové postupy pak samozřejmě ovlivňují i naší práci, náš přístup k Bachovkám. Žijeme a také pracujeme v duchu našich současných emocí, které prožíváme, a které vnímáme jako jiné než před 100 lety. 

NAŠÍM PŘÁNÍM (a každodenním chlebem) je nejen rozpoznávat emoce a umět s nimi pracovat v souvislostech, ale také chápat / UCHOPIT jejich PODSTATU a díky tomu NAPOMÁHAT na cestě lidské zkušenosti K RADOSTI, ROVNOVÁZE a LEHKOSTI BYTÍ.

💚 Bachovy esence dokáží ULEVIT (v akutní NOUZI např. použitím Originální krizové esence Dr. Bacha) nebo výběrem 1-5 jednodruhových esencí přesně pro akutní potřebu.

💚 Bachovy esence dokáží POSTUPNĚ harmonizovat PROŽITKY, které se nám již „vryly“ pod kůži: v takovém případě nabízíme individuální směs pro dlouhodobé užití a postupně lahvičky „přemícháváme“ tak, abychom se od nejvíce zatěžujících stavů „prokapali“ až k podstatě našich charakterů :).

💚 Bachovy esence mohou být ale i PRŮVODCI K VĚDOMÉMU ŽIVOTU v souladu s naší životní cestou, zkrátka dokáží nám kráčet bok po boku, krůček po krůčku až k lehkosti podstaty bytí.

Směsi pro akutní i chronické stavy Vás mícháme s velkou pokorou a vírou ve zmírnění LIDSKÉHO (i zvířecího) UTRPENÍ, pro ÚLEVU v každodenních okamžicích, ale i jako podporu ke zpracování a přijetí naší minulosti, jako podporu k vědomému vykročení do přítomnosti.
S LEHKOSTÍ, RADOSTÍ, V SOULADU a s ENERGIÍ.

Bachovy květové esence od Energie rostlin pohladí na DUŠI, pomohou ji léčit, pomohou ji více poznat a propojit se s ní. Už jste je vyzkoušeli?

Pokud potřebujete úlevu nebo podporu ve svých prožitcích, dopřejte si je. Dopřejte si Bachovy esence. Naše PORADNA je tu pro Vás: OSOBNĚ i ONLINE.

Zbavte se STRACHŮ, TLAKŮ, SMUTKŮ, ÚNAVY a STRESU. OBJEVTE sebe sama, svou duši, Vědomí, úlevu a zklidnění. (Dr. Bach: „Pokud jsou duše a osobnost dobře sladěny, žijeme v radosti, vnitřním míru, štěstí a zdraví.“)

Zveme Vás na společnou cestu s Bachovými esencemi v lehkosti a bez utrpení. 💚

Lucie a Milča

 

Ps: Už máte v kabelce Vaši KRIZOVKU (kapičky, sprej nebo praktické pastilky)?