Bachovy esence – Štír

♏ Štír (24.10. – 22.11.)

Pokud čtete právě tuto stránku, nejspíš právě Vás popisuje znamení ŠTÍRA 🙂

Je to tzv. vodní sluneční znamení. Voda zdůrazňuje hodnoty osobních vztahů, jsou to znamení velmi citlivá. Lidé narození v těchto znameních mohou být náladoví či uzavření, ale také jsou často duchovně založení.

Štíři bývají tajemní, mívají hodně vysoká očekávání, a tak kladou značné nároky na sebe i na druhé. Tito lidé milují druhé a chtějí být milováni. Až moc chtějí. Jsou vynalézaví, někdy mstiví. Často potřebují druhé vlastnit, mají mnohá očekávání, často druhé kritizují. Zapomínají u toho ale sami na sebe. Lze je popsat stručně jako Já, člověk tajemný a přející si. Vyvážení jeho lpění až vlastnění jim zprostředkuje čekanka (8 – Chicory). Pokud mají přílišnou starost o blízké, a když se jejich myšlenky stále častěji začínají vracet do minulosti, návrat do přítomnosti jim umožní zimolez kozí list (16 – Honeysuckle).

Samozřejmě můžete využít i velmi praktické kombinace 3 esencí pro štíra.

O všech znameních vyšel stručný článek v Regeneraci.

 

… a možná Vás bude zajímat, že Dr. Krämer doporučuje k posílení účinku čekanky diamant (nelekněte se, nemusí být zrovna broušený a stát majlant, koupit lze i malý přírodní), který můžete jak nosit při sobě, tak vždy večer vložit do sklenice s vodou a druhý den vodu pomalu upíjet.

 

Vyberte si pro Vás vhodné esence a zadejte při Vašem nákupu jako kupón „HOROSKOP“, využijte tak 10% slevy  na celý nákup!

Chcete se vrátit zpět k přehledu všech článků? To můžete ZDE.