Bachovy esence – Váhy

♎ Váhy (23.9. – 23.10.)

Pokud čtete právě tuto stránku, nejspíš právě Vás popisuje znamení VAH 🙂

Je to tzv. vzdušné sluneční znamení. Vzduch přináší myšlení a racionalitu. Lidé narození v jeho vlivu přikládají myšlení velkou váhu. Nejenže především vše promýšlí, ale také racionálně zpracovávají a zhodnocují. Z toho ale často vyplývá jistá nejistota, se kterou se každé ze vzdušných znamení vypořádává „po svém“.

Váhy často nevědí, pro kterou ze dvou možností se mají rozhodnout. Jsou spravedlivé, často až moc :). Chmerek roční (28 – Scleranthus) jim pomáhá k vnitřnímu klidu a přináší radost z rozhodnutí. Stručně je lze popsat jako Já, člověk spravedlivý a vyvažující. Protože jsou váhy ale jinak soustředěné a pragmatické, stává se jim, že sklouznou až k perfekcionalismu a potřebě očisty – zevnitř i zvenčí. Tyto stavy pomáhá harmonizovat plané jablko (10 – Crab Apple).

Samozřejmě můžete využít i velmi praktické kombinace 3 esencí pro váhy.

Další vzdušná znamení najdete v našem květnovém článku pro Revue 50 plus a o všech znameních vyšel stručný článek v Regeneraci.

 

… a možná Vás bude zajímat, že Dr. Krämer doporučuje k posílení účinku chmerku ročního rodonit, který můžete jak nosit při sobě, tak vždy večer vložit do sklenice s vodou a druhý den vodu pomalu upíjet.

 

Vyberte si pro Vás vhodné esence a zadejte při Vašem nákupu jako kupón „HOROSKOP“, využijte tak 10% slevy  na celý nákup!

Chcete se vrátit zpět k přehledu všech článků? To můžete ZDE.