Bachovy esence – Panna

♍ Panna (23.8. – 22.9.)

Panna je sluneční znamení v elementu země. Zemitá znamení jsou realistická, konzervativní a spolehlivá.

Panny bývají pracovité, dobrosrdečné analytičky. Mají snahu se zalíbit ostatním, chtějí je potěšit. Často sebou nechávají manipulovat, neumí odmítnout, a tak bývají přepracované – ze služby ostatním. Jsou důkladné až puntičkářské. Vzdávají se svých přání a snů, aby se mohly starat o druhé. Stručně je lze popsat jako Já, člověk dobrosrdečný, pracovitý a analyzující. Jejich charakteru odpovídá zeměžluč lékařská (4 – Centaury). Pomáhá jim se naučit říct ne, neboť neumí odmítnout pomoc druhým. Často pociťují přílišnou odpovědnost a vinu. Tento stav pak mohou zpracovat pomocí  borovice lesní (24 – Pine).

Samozřejmě můžete využít i velmi praktické kombinace 3 esencí právě pro pannu.

Další zemitá znamení najdete v zářiovém číslu Revue 50 plus. O všech znameních již v loňském roce vyšel stručný článek v Regeneraci.

 

… a možná Vás bude zajímat, že Dr. Krämer doporučuje k posílení účinku zeměžluči lékařské růženín, který můžete jak nosit při sobě, tak vždy večer vložit do sklenice s vodou a druhý den vodu pomalu upíjet.

 

Vyberte si pro Vás vhodné esence a zadejte při Vašem nákupu jako kupón „HOROSKOP“, využijte tak 10% slevy  na celý nákup!

Chcete se vrátit zpět k přehledu všech článků? To můžete ZDE.