Bachovy esence – Lev

♌ Lev (23.7. – 22.8.)

Pokud čtete právě tuto stránku, nejspíš právě Vás popisuje znamení LVA 🙂

Je to tzv. ohnivé znamení. Oheň je označován jako posel intuice, akce a spontánnosti.

Lvi bývají sebestřední, nadšení až horliví, často přehání. Chtějí toho hodně. Po sobě i po ostatních. Druhé tím poněkud zastrašují, ač by si tak přáli na ně své nadšení přenést. Umí být konstruktivní, milují společnost, mají silné vůdcovské schopnosti. Občas jsou okázalí a trpí na sebechválu. Jejich charakteru odpovídá sporýš lékařský (31 – Vervain). Stručně popsat je můžeme jako Já, člověk sebestředný a energický. Nepocítí-li dostatek vnitřního klidu a nenajdou-li správnou míru svých aktivit, často je doprovází nekonečný kolotoč myšlenek a představ, které jim nedají chvíli odpočinout a řešení bývá v nedohlednu. Tento stav harmonizuje bílý kaštan (35 – White Chestnut).

Samozřejmě můžete využít i velmi praktické kombinace 3 esencí právě pro býka.

Další ohnivá znamení najdete v našem článku pro Revue 50 plus a o všech znameních vyšel stručný článek v Regeneraci.

… a možná Vás bude zajímat, že Dr. Krämer doporučuje k posílení účinku sporýše lékařského rubín,  který můžete jak nosit při sobě, tak vždy večer vložit do sklenice s vodou a druhý den vodu pomalu upíjet.

 

Vyberte si pro Vás vhodné esence a zadejte při Vašem nákupu jako kupón „HOROSKOP“, využijte tak 10% slevy na celý nákup!

Chcete se vrátit zpět k přehledu všech článků? To můžete ZDE.