Bachovy esence – Rak

♋ Rak (22.6. – 22.7.)

Pokud čtete právě tuto stránku, nejspíš právě Vás popisuje znamení RAKA 🙂

Je to tzv. vodní sluneční znamení. Voda zdůrazňuje hodnoty osobních vztahů, jsou to znamení velmi citlivá. Lidé narození v těchto znameních mohou být náladoví či uzavření, ale také jsou často duchovně založení.

Raci bývají velmi citliví, často snílci. Někdy trpívají náměsíčností, bývají v přítomnosti lhostejní k sobě i okolí, dávají přednost úniku, samotě. Bývají i znudění. Když už se vrátí na zem, lpí a těžko se vzdávají právě existujícího. Stručně je lze popsat jako Já, člověk cítící a citlivý. Do přítomného okamžiku, zpět na zem, k jejich rodinám i celému světu je vrací bílá lesní réva (9 – Clematis). Raci dokáží být velmi melancholičtí a „šíleně“ smutní. Z jejich samoty a smutku jim v takových okamžicích pomůže hořčice polní (21 – Mustard), která je podpoří v optimismu a dodá jim životní energii.

Samozřejmě můžete využít i velmi praktické kombinace 3 esencí pro raka.

Další vodní znamení najdete v našem stručném článku o všech znameních v Regeneraci.

 

… a možná Vás bude zajímat, že Dr. Krämer doporučuje k posílení účinku bílé lesní révy pyrop, který můžete jak nosit při sobě, tak vždy večer vložit do sklenice s vodou a druhý den vodu pomalu upíjet.

 

Vyberte si pro Vás vhodné esence a zadejte při Vašem nákupu jako kupón „HOROSKOP“, využijte tak 10% slevy  na celý nákup!

Chcete se vrátit zpět k přehledu všech článků? To můžete ZDE.